klíma szerelés
Klíma szerelés, javítás
HITACHI   A HITACHI légkondicionálókról joggal állíthatjuk, hogy olyan technológiai újdonságokkal vannak felruházva, amelyek kiemelik őket a piacon található készülékek közül. A felhasználói igények teljes kielégítése mellett a cég elsődleges szempontja a környezet megóvása.
     

 Miért válasszon HITACHI légkondicionálót?

Egy kültéri egység átvilágítva » Mert nagy hatékonyságú DC inverterrel látták el őket.
  A HITACHI a DC inverteres technológia kifejlesztésével jelentős teljesítménynövekedést ért el készülékeiben.
A változó sebességű kompresszor (inverter) révén gyorsan elérhető a kívánt hőmérséklet. Amint ezt elértük, a kompresszor forgási sebessége csökken, ezáltal akár 30% energia is megtakarítható! Az egyenárammal működő DC motor a szabványos, váltóárammal működő AC motorhoz képest akár 10%-os teljesítménynövekedést is jelenthet!
     
Nagy teljesítményű levegőszűrés » Mert környezetbarát R410a hűtőközeg található a készülékekben.
  A HITACHI az új R410a hűtőközeget használja összes szobai légkondicionáló termékében, annak a stratégiának részeként, amely
az energiatakarékosság folyamatos javítását, az áramfogyasztás csökkentését és a környezet védelmét tűzi ki célul.
   
» Mert nagy teljesítményű hűtő-fűtő rendszerrel rendelkeznek a készülékek.
  A berendezések képesek akár -10 °C-os külső hőmérséklet esetén is hűteni. Az inverteres készülékek pedig akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is nagy hatékonyságú fűtésre képesek.
   
  » Mert figyelemre méltóan alacsony zajt bocsátanak ki a berendezések.
Alacsony zajkibocsájtás   Az összes Monozone és két Multizone szobai légkondicionáló berendezés a HITACHI új, forgó ikerkompresszorát használja, mely még kevésbé rezeg, és még jobb hatásfokú, mint a hagyományos forgókompresszorok. A két forgóhenger jól kiegyensúlyozott forgást biztosít, eltérően a hagyományos, egyszeres forgórész típustól, ezzel nagymértékben csökkenti a vibrációt és a zajt.
     
Szűrők » Mert kiváló légminőséget biztosítanak.
  Az összes HITACHI szobai légkondicionáló berendezésben mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók. A mosással a mikropor, a virágpollen-részecskék és azok a szaganyagok, melyek a szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatóak.
A szűrők akár 20 alkalommal moshatóak és újra felhasználhatóak.
     
Könnyű szervizelés. » Mert a készülékeket könnyű szervizelni az öndiagnosztikának köszönhetően.
  A légkondicionáló berendezések gyártásánál alapvető szempont a könnyű szervizelhetőség. Az összes komponens könnyen elérhető, és könnyű az öndiagnosztizálás. A hibákat könnyen lehet azonosítani a beltéri egységek külső részén, és a kültéri egységek belsejében elhelyezett LED-en megjelenő fényjelzések alapján.
     
Automatikus működésvezérlés » Mert automatikus működés vezérléssel vannak ellátva.
 

Amennyiben a Be/Kikapcsolón az automatikus indulás üzemmódot választja ki, a berendezés automatikusan abban az üzemmódban indul újra, melyben a kikapcsolás előtt volt. Ez bekapcsoláskor időt takarít meg a felhasználónak, nem szükséges újra elvégezni a beállításokat.
A beépített mikroszámítógép folyamatosan a legjobb üzemmódot választja ki, mellyel a kívánt hűtési és fűtési hőmérsékletet el lehet érni. Az érzékelő időről időre ellenőrzi az üzemmódot, hogy maximális komfortot nyújtson a felhasználónak.

   
HITACHI távirányító » Mert könnyen kezelhető távvezérlő tartozik a készülékekhez.
 

Minden berendezés normál felszerelésként egy könnyen használható távvezérlővel érkezik, mely 24 órás időzítővel rendelkezik. Az összes utasítás megjelenik a folyadékkristályos kijelzőn, még a kényelmi és gyakran használt funkciók (elalvás üzemmód késleltetése, ventilátor sebesség és zsaluzat vezérlése) is egyetlen gombnyomással működtethetők.

     

Hűtési vagy fűtési megoldást keres? Szeretne optimális, komfortos környezetet biztosítani családja vagy munkavállalói számára? Környezettudatos megoldást keres? Válasszon HITACHI berendezést!

 
További információért, illetve árajánlatkéréshez kattintson ide!
Bemutatkozás
Klíma szerelés - szolgáltatások
Elérhetőségek
Ajánlatkérés
Galéria - klímaszerelés közben
Referenciák - klímatechnika, hűtéstechnika
Klíma berendezések
Kiemelt klímaberendezések
Inverter
Klíma szerelés alpintechnikával
Érdekességek
Klíma fogalomtár
  Klíma szerelés | Tháliatechnika és Klímatechnika Szolgáltató Bt. - Minden jog fenntartva! | Webdoboz