klíma szerelés
 Magamról

Kenéz Attila klímatechnikus vagyok.
Munkám ott kezdődik, hogy felmérek minden lehetőséget a feladat legjobb megoldását keresve. Szaktudásom határait folyamatosan szélesítve arra törekszem, hogy segítsek egy adott probléma megoldásában, szűkebb értelemben klímatizált körülményeket teremtsek az ön otthonában, irodájában, vagy bármely helységében ahol erre igény merült fel.
Tapasztalatom és szakmám által diktált követelmények szerint felsorakoztatom a legjobb megoldásokat, melyekből Ön kiválasztja a legszimpatikusabbat és időpontokhoz, határidőkhöz kötve magamat a választott eszközt és szolgáltatást szállítom, bonyolítom. Tevékenyen részt veszek a munkában.

 
 Szakmai bemutatkozásom

A hűtőtechnika szakma klíma­szerelői iskoláját végeztem. Legutóbb az Ipari és kereskedelmi hűtőgépszerelő végzettségért ültem vissza az iskolapadba, vizsgáimat sikeresen letettem és szakmai ismereteimet kitűnő bizonyítvánnyal jutalmazta a vizsgabizottság. Rendelkezem a környezet védelmét szolgáló „Zöld tanfolyam” elvégzését igazoló arcképes zöldkártyával.

HITACHI kártya   Zöldkártya
 
 Mestereim a klíma szerelésben

Nem tartanék ott ahol most vagyok, azon szakmailag elismert és általam sokra tartott szakemberek nélkül, kik egyengetve pályám, kiigazítva és kiegészítve tudásom segítettek abban, hogy jobb emberré és jobb szakemberré váljak. Kívánom minden fiatal pályakezdő kollégámnak, hogy találjanak oly mestereket mint én, kik jó szível adják át tudásukat a mögöttük munkát és megélhetést kereső generációnak. Ennek a szakmának különös jellegzetessége (meglátásom szerint) a másik - esetleg konkurenciának vehető - szakmabeli ember segítése. Ha valaki egy szerelés során segítségre szorul, egy - két telefonhívás után - megtalálja azt aki felajánlja önzetlenül azt amiben épp hiányt szenved a szerelő. Jó ebben a szakmában tevékenykedni, segítő jobbot nyújtani vagy kérni sosem okoz gondot.
Külön köszönetem Büki Imrének, Tihanyi Csabának, Császár Lajosnak, a Columbus szervizeseinek, s persze tanáraimnak: Csizmazia Gábornak, Magyarossy Lászlónak.

 
Bemutatkozás
Klíma szerelés - szolgáltatások
Elérhetőségek
Ajánlatkérés
Galéria - klímaszerelés közben
Referenciák - klímatechnika, hűtéstechnika
Klíma berendezések
Kiemelt klímaberendezések
Inverter
Klíma szerelés alpintechnikával
Érdekességek
Klíma fogalomtár
  Klíma szerelés | Tháliatechnika és Klímatechnika Szolgáltató Bt. - Minden jog fenntartva! | Webdoboz