klíma szerelés
Klíma szerelés, javítás
Daikin Töltse le a Daikin katalógust!

A Daikin légkondicionáló berendezési automatikusan, és szinte tökéletesen zajtalanul alkalmazkodnak az időjárás vagy napszak változásaihoz, ezért zavartalanul képesek fenntartani az optimális szobahőmérsékletet.
Nyáron kívül reked a hőség és a nedves levegő. Amikor az ősz első hűvös napjai beköszöntenek, a légkondicionáló automatikusan fűtő üzemmódra áll át. Ennek eredményeként éjjel-nappal ideális levegőminőséget és egészséges környezetet találunk a szobában. A hűtő, fűtő, illetve légtisztító funkciók minden esetben külön, vagy rugalmas kombinációban is használhatók.
Legyen bár szó egyetlen szobáról, vagy akár egy hatalmas épület-komplexumról, a Daikin bármilyen légkondicionálási igény kielégítésére kézenfekvő megoldásokat kínál. A teljes berendezést a Daikin szállítja: a kompresszoroktól a hőcserélőkön át egészen az elektronikáig - sőt, a cég a világon egyedüliként állít elő vegyi hűtőközegeket is! A teljes gyártási paletta szavatolja, hogy a minőségi alkatrészek mindenkor összehangoltan állnak rendelkezésre.

További információért, illetve árajánlatkéréshez kattintson ide!

Vissza a Berendezésekhez.

 
Bemutatkozás
Klíma szerelés - szolgáltatások
Elérhetőségek
Ajánlatkérés
Galéria - klímaszerelés közben
Referenciák - klímatechnika, hűtéstechnika
Klíma berendezések
Kiemelt klímaberendezések
Inverter
Klíma szerelés alpintechnikával
Érdekességek
Klíma fogalomtár
  Klíma szerelés | Tháliatechnika és Klímatechnika Szolgáltató Bt. - Minden jog fenntartva! | Webdoboz